Rekond

Prova vår rekond, din bil blir som ny igen.

Vi rekonditionerar alla våra bilar såväl nya som gamla under eget tak. Vi har stor erfarenhet kring bilvård, så varför inte låta oss göra din bil fräsch?

En rekond på TB Bil innebär att vi noggrant gör rent bilen på in- och utsida för hand samt med avancerade maskiner för polering och rengöring.  Dessutom vaxar och polerar vi bilens lack vilket lyfter fram glansen och förlänger livslängden på lacken avsevärt. Om du vill ha tillbaks nybilskänslan rekommenderar vi en rekond. Eller kanske innan du ska sälja din bil.

 • Rekondpaket 1

  Utvändig + invändig rekond

  800:-
 • Rekondpaket 2

  Utvändig + Invändig rekond samt polering av lacken

  1995:-
 • Rekondpaket 3

  Utvändig + Invändig rekond, rubbning och lackförsegling

  3875:-

Boka din rekond på: 011-31 17 75 eller verkstadsbokning@tbbil.se

Rekond finns endast på vår anläggning i Norrköping

Din bil utsätts för stora påfrestningar under körning, t.ex sand, smuts, vatten, vägsalt mm. När vi gör en rekond av din bil tvättar vi skonsamt bort smuts, salt och tjära med hjälp av avfettning. Vi polerar sedan lacken för att få bort ev små repor som skapats vid körning. Ett råd är att även låta oss försegla med vax, då får du ett mycket effektivt skydd som varar länge. Smuts har svårare att fästa på en förseglad yta. Lika noggrant rengör vi rutor, fälgar, motor mm.

Interiören dammsuger vi noga och golvmattor tvättas. Bilens fönsterrutor putsas invändigt och dörrar, paneler och lister rengörs med rengöringsmedel avsett för respektive material. Vi kan även ta bort fläckar, lukter och hår från husdjur.

REKONDPAKET 1

800:-
 • Utvändig + Invändig rekond

REKONDPAKET 2

1995:-
 • Utvändig + Invändig rekond samt polering av lacken

REKONDPAKET 3

3875:-
 • Utvändig + Invändig rekond, rubbning och lackförsegling
Stäng meny