För ett ovanligt bra bilägande!

TB BIL I NORRKÖPING

Norrköping – Auktoriserad återförsäljare av Kia, Subaru och Iveco samt Sun Living 

Välkommen till TB Bil i Norrköping!

Vi är ett familjeföretag grundat 1993 i Norrköping.
Vår målsättning är att ditt bilägande ska bli ovanligt bra då vi arbetar efter devisen “För ett ovanligt bra bilägande”.
Hos oss får du som kund fullservice med allt som berör ditt bilägande oavsett om du behöver bil för privat bruk eller i tjänsten.

I Norrköping finns vår anläggning på Koppargatan 29 och vi är auktoriserade återförsäljare för
Kia, Subaru och Iveco last- och transportbilar samt Sun Living husbilar.

Vi på TB Bil säljer nya och begagnade bilar, utför bilservice och reparationer i vår auktoriserade märkesverkstad, samt tillhandahåller reservdelar och tillbehör.

Vi har noggrant utvalda lösningar för finansiering, privatleasing, försäkringar och förmånliga helhetskoncept för tjänstebilar till företag.

Vår anläggning är kontantfri.

Vi strävar hela tiden efter att utvecklas så utmana oss gärna med dina tuffaste frågor!

 

Varmt välkommen till oss i Norrköping eller vår andra anläggning i Nyköping!

 

Trygghet för dig

TB Bil är MRF-anslutna. Motorbranschens Riksförbund, MRF, är branschorganisationen för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder. MRF medlemmar erbjuder sina kunder bästa möjliga service och högsta kvalitet. MRF ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller miljö, ekonomi och kundservice. Därför är MRF-märket en symbol för kompetens, service och rätt pris. Det är en trygghet för dig som konsument att välja en MRF-ansluten bilhandlare eller bilverkstad.
Vi erbjuder ett brett modellprogram med allt från familjebilar, miljöbilar, sportbilar, kompaktbilar, SUV:ar, Urban Cross Over bilar, dieselbilar, biogasbilar, transportbilar och företagsfordon mm.

TB Bil

Stäng meny