Kias långa elfarenhet tar dig längre

Kias långa elfarenhet tar dig längre

Privatleasa en Kia laddhybrid nu från 2 995 kr/mån

Vad är elfarenhet?

Kia kan det här med elektrifierade bilar. Sedan 2018 är Kia marknadsledare på laddbara bilar och i år är över hälften av försäljningen laddbar. Det kallar Kia elfarenhet och den finns nu samlad i laddhybriderna Kia Niro, Ceed SW, XCeed, Optima SW samt våra rena elbilar e-Niro och e-Soul.

Kia Niro Plug-In Hybrid
Privatleasa nu från 2 995 kr/mån* (ord pris 4 095 kr/mån)

Upplev en rymlig crossover! Kia Niro Plug-In Hybrid är en populär laddhybrid som tar dig upp till 49 km på el. Perfekt när du åker till jobbet, skjutsar till träning eller ska storhandla. Tack vare tjänsten UVO Connect blir körningen smartare och med den 10,25” stora skärmen blir den dessutom smidigare. Njut av en tyst körupplevelse och färdas tryggt i en laddhybrid byggd på Kias långa elfarenhet.

Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid
Privatleasa nu från 2 995 kr/mån* (ord pris 3 995 kr/mån)

Välj en generös och laddbar familjekombi! Laddbara Kia Ceed Sportswagon erbjuder ett stort lastutrymme för familjens alla äventyr. Fördelarna med en laddhybrid är många och de flesta vardagskörningar kan göras helt på el.

Kia XCeed Plug-In Hybrid
Privatleasa nu från 3 295 kr/mån* (ord pris 4 395 kr/mån)

Upptäck en sportig crossover fullmatad med teknik och körglädje. En karaktär som verkligen drar blickarna till sig. Design och uppkoppling kombineras med fördelarna med laddhybridteknik.
Erbjudandet för XCeed Plug-In Hybrid gäller registrering senast 31/1 2021.

Kia Optima SW Plug-In Hybrid
Privatleasa nu från 3 995 kr/mån* (ord pris 4 795 kr/mån)

Laddhybriden Kia Optima Sportswagon bjuder på ett batteri av fördelar – för hela familjen. En stor familjekombi med generöst lastutrymme på 440 liter. Och räckvidden? Upp till 53 km på el. Just nu till ett bra privatleasingpris. Välkommen in att provköra!

Kia e-Niro
Privatleasa nu från 3 995 kr/mån* (ord pris 4 995 kr/mån)

Kia e-Niro är en helt eldriven bil som ger en tyst och behaglig körupplevelse. Med batteri på 64 kWh ger en räckvidd på upp till 45 mil på en laddning!

 

Kia e-Soul
Privatleasa nu från 3 495 kr/mån* (ord pris 3 800 kr/mån)

Kia e-Soul är laddad med körglädje och med en mjuk och tyst körupplevelse. Dessutom med en räckvidd på upp till 45 mil på el (64 kWh batteri) och med många smarta lösningar som gör körningen ännu bättre.

Kia Privatleasing – en bra affär blir ännu bättre
Kia Privatleasing är en bra affär. Och när du privatleasar en laddhybrid blir den ännu bättre. Lägre bränslekostnader och lägre skatt bidrar till att den totala månadskostnaden minskar. Dessutom har Kia just nu ett riktigt bra privatleasing erbjudanden på flera laddhybrider. Beställ enkelt online med Mobilt BankID på kia.com eller kontakta oss på TB Bil i Norrköping.

7 sköna år med Kia

Kia har Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, hela 7 år. Det är kvalitet på riktigt. Så oavsett vad som ligger framför dig under de närmaste sju åren kommer Kia att vara med dig och din Kia hela vägen. Självklart omfattas EV-batterierna även av garantin.
Mer om Kias nybilsgaranti här

 

Varmt välkommen till oss på TB Bil i Norrköping för mer information.
Kontakt TB Bil Norrköping

 

Erbjudandena gäller ordertecknade och registrerade bilar t.o.m. 31/3–2021 eller så långt lagret räcker.
Bränsleförbrukning blandad körning:
Ceed SW Plug-In Hybrid 1,3 l/100 km, CO2-utsläpp 29 g/km
Niro Plug-In Hybrid 1,4 l/100km, C02-utsläpp 31 g/km
XCeed Plug-In Hybrid 1,7 l/100 km, CO2-utsläpp 38 g/km
Optima SW Plug-In Hybrid 1,5 l/100 km, CO2-utsläpp 34 g/km
e-Soul samt e-Niro 0 l/100 km, CO2-utsläpp 0 g/km enligt körcykeln WLTP. Blandad elförbrukning e-Soul/e-Niro 15,7/15,9 kWh/100 km, WLTP.
Försäljningsstatistik: Vroom jan 2018 – aug 2020.
*Privatleasing: 36 mån, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 4500 mil, övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning sker. Slitagedelar, övriga reservdelar och ev. tillval från kund ingår inte i priset. Fordonsskatt betalas av kunden. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för eventuella felskrivningar.

Share on facebook
Dela på Facebbok
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Mail
Share on print
Skriv ut
Stäng meny