Är du TB Bils nya Tekniker för fritidsfordon i Norrköping?

Nu söker vi Dig som vill arbeta som tekniker på vår avdelning för fritidsfordon i Norrköping!

Vi expanderar kraftigt och söker nu en självgående och engagerad tekniker till vårt verkstadsteam för husbilar och husvagnar i Norrköping som vi gärna ser har ett intresse för teknik och fritidsfordon.

Som tekniker hos oss kommer du tillsammans med andra i teamet bland annat att montera tillbehör på nya och begagnade fritidsfordon. Tillbehören du monterar är allt från solceller, backkamera, antenn och air-condition mm.
Du kommer även utföra service samt reparationer på både bo- och bildel där fuktkontroller, gasolkontroller och felsökningar ingår i arbetsuppgifterna.

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat monteringsarbete och har goda kunskaper av olika märken/produkter inom branschen. Att du ser lösningar i stället för problem samt har goda el och tekniska kunskaper.

Du som söker är en problemlösare och kvalitetsmedveten, noggrann, lösningsorienterad och motiveras av att stundtals arbeta under tidspress.

Arbetet kräver en förmåga att kunna hantera en del stressiga situationer vilket leder till att du är flexibel, stresstålig och anpassningsbar då du kommer arbeta både självständigt samt i grupp.

Rollen innebär ett arbete där du arbetar tillsammans i ett team med övriga tekniker, reservdelspersonal, servicerådgivare och säljare. Tillsammans arbetar ni för att överträffa våra kunders förväntningar då kundnöjdhet är en viktig del av vårt arbete.

Du motiveras av utmaningar, utveckling och av att ta ansvar samt är en person som vill bidra till en god stämning och gemenskap.

Rapporteringen sker till verkstadschefen som även ger dig fortlöpande coachning för att du ska få möjlighet att utvecklas i din roll.

Vi erbjuder ett arbete i ett tryggt familjeföretag och tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.

Övriga krav
B- körkort
C1 eller C-körkort är meriterande
Datorvana
Svenska flytande i tal och skrift
Engelska flytande i tal och skrift

 

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Maila därför in din ansökan till philip.berglund@tbbil.se så snart som möjligt, men senast den 30 april 2021, märk ansökan med ”Ansökan Tekniker Fritidsfordon Norrköping”.

Välkommen med din ansökan!

Vid övriga frågor om tjänsten, kontakta vår servicemarknadschef Philip Berglund, 011 – 470 72 51 eller philip.berglund@tbbil.se

 

Antal platser: 1
Yrkesbenämning: Fritidsfordon Tekniker
Publicerad: 2021-03-29
Sista ansökningsdag: 2021-04-30
Stad: Norrköping
Lön: Fast lön
Arbetstid och varaktighet: Heltid, tillsvidare, vanlig anställning
Besök vår hemsida: www.tbbil.se

 

För mer information om oss på TB Bil kika runt på vår hemsida, FacebookInstagram eller LinkedIn.

Share on facebook
Dela på Facebbok
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on email
Mail
Share on print
Skriv ut
Stäng meny