Företagsbil

Hos oss på TB Bil finner du ett helhetskoncept för ditt bilägande.

Vi har service, försäljning, tillbehörsavdelning och rekond – allt under ett och samma tak. Vi erbjuder ett brett sortiment från bil i A-segmentets storlek, miljöklassade bilar med reducerat förmånsvärde, SUVar, 5 eller 7-sitsiga personbilar och lastbilar i olika storlekar. Ett smartare val helt enkelt. Självklart har vi även olika finansieringslösningar som passar just ditt behov. Vår fullserviceanläggning är auktoriserad för Kia, Subaru och Iveco, där våra tekniker och kundmottagare hela tiden utbildar sig för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. TB Bil är ett familjeföretag som jobbar med ett personligt bemötande där vi både kan och vill hjälpa dig att hitta rätt lösning för just dig och ditt företag.

Tjänstebil - Kia och Subaru

Kia kom till Sverige 1997. I november 2003 tog Kia Motors Corporation över verksamheten i Sverige och bildade dotterbolaget Kia Motors Sweden AB. På huvudkontoret i Upplands Väsby arbetar 50 personer. Kia Motors Sweden har ca 90 återförsäljare och ca 110 serviceverkstäder spridda över landet. Företaget ansvarar för import, produktplanering, försäljning, service, utbildning, reservdelsadministration, marknadsföring och information för Kia i Sverige. Vi erbjuder även tjänster som t.ex Kia Premium Service, Kia bilförsäkring och Kia bilfinansiering. Kias modellprogram präglas av kvalitet, säkerhet, låg bränsleförbrukning, effektiva bensin- och dieselmotorer till ett konkurrenskraftigt pris. Tack vare toppmoderna fabriker, specialutbildade servicetekniker och serviceprogram kan vi erbjuda sju års nybilsgaranti från fabrik på Kias modellprogram.

Subaru är företaget som förknippas med 4-hjulsdrift och boxermotorer. Sedan mitten på 70-talet har Subaru tillverkat 4-hjulsdrivna personbilar. Längre än någon annan biltillverkare. Idag har alla Subarubilar permanent 4-hjulsdrift som standard (förutom BRZ SportCoupé). Subarus egentillverkade boxermotorer där motorn ligger plant istället för upprätt tar bort onödiga vibrationer samt ger bättre väghållning p.g.a. lägre tyngdpunkt. Världens första boxerdiesel lanserade Subaru 2008 och 2012 lanserade de världens första 4-hjulsdrivna gasbil, som idag är miljöbilsklassad. Med en symmetrisk drivlina, en bil som är 100% Subaru och där 3 års fri service ingår har Subaru flera år i rad haft Sveriges mest nöjda bilägare.

Transportbil - Iveco

TB Bil är stolt återförsäljare av Iveco last och transportbilar TB Bil är naturligtvis auktoriserade och vi säljer och servar Ivecos produktprogram såsom exempelvis Iveco Daily som finns från 3,2 till 7ton med motorer på upp till 205hk enligt euro 5 och euro 6 som ska göra din arbetsvardag smidigare och enklare självklart hjälper vi dig att skräddarsy lösningar efter dina behov mera om Ivecos produktprogram hittar du här(klickbar länk)
TB Bil blev Iveco Dealer of the  Year 2019 och Calle Busch vår Iveco säljare vann priset även för årets prestation
Fakta: Iveco har 5000 försäljningskontor och serviceverkstäder i 160 länder
 

Finansiering

Kia Finans

Vi hjälper dig självklart att finansiera ditt bilköp och har noggrant utvalda lösningar för lån och leasing.
Våra största samarbetspartners gällande finansiering är Santander och DNB. Tillsammans med dem hittar vi lösningen för just dig, oavsett hur många bilar du har, om det ska vara finansiell leasing, operationell leasing eller kanske en avbetalning.Vi hjälper dig också med förmånsvärdesberäkning och har även bra lösningar för att reducera ditt förmånsvärde med upp till 40%.

Kia Finans är ett samarbete mellan Kia och banken Santander Consumer Bank. Tillsammans med Santander Consumer Bank ser vi till att du får en finansieringslösning som passar dina behov. Santander är en av världens största banker och är ledande i Europa på fordonsfinansiering.

Subaru Finans

Subaru Finans är resultatet av ett samarbete mellan Subaru Nordic AB och DNB Finans. DNB Finans, som delvis ägs av Norska staten, har över 30 års erfarenhet av bilfinansiering och har för närvarande ca 290 000 bilar finansierade.

Stäng meny